AnatomyU

AnatomyU on luotu, koska uskomme että paras tapa oppia kuinka lihakset ja muut pehmeät kudokset liikuttavat kehoamme, on oman kokemuksen kautta omassa kehossamme. Lihaksista opettelu kirjasta tai ruumiinavauksen avulla ei anna samaa palautetta kuin omat lihaksesi niitä tunnusteltaessa ja työstettäessä niiden ruohonjuuritasolta kiinnityskohtiinsa luonnollisella tavallaan.

AnatomyU tekee kehostasi oppimiskokemuksen. Opit kuinka lihaksesi kommunikoivat sinulle ja antavat sinulle arvokasta tietoa ongelmiesi ratkaisuun. Kehosi opettelun yhteydessä opit tuntemaan kehon rakenteiden yhteyden ja kuinka lihakset kaukana hoitokohdasta reagoivat harjoituksiisi. Opit prosessoimaan mielessäsi kehosi tuntemuksia ja tämä on avaintekijä hyvinvointiisi ja ongelmiesi ratkaisuun. Oppimisprosessin myötä opit myös ammattimaisen lähestymisen kehoosi ja opit kommunikoimaan ja opettamaan kyseisiä asioita ihmisille ympärilläsi.

AnatomyU on jaettu erillisiin osiin ja jokainen osa sisältää kaikki lihakset tietyltä kehon alueelta. Ajatellaan, että haluat tutustua jalkasi takaosan lihaksiin. Painat vain kyseistä segmenttiä ja alat työstämään tämän alueen lihaksia yksikerrallaan. Jokaisen lihaksen työstämisen jälkeen suositellaan tarkkailua, tunnetilan havainnointia ja alueen liikuttelua erojen huomaamiseksi. Hetken makaaminen ja koko kehon tunnustelu, kuin myös pystyasennon tunnustelu, on myös suositeltavaa. Tämä vahvistaa oppimisprosessia. Seuraavaksi valitset toisen lihaksen kyseiseltä alueelta ja toistat prosessin. Tunnista harjoituksien edetessä kuinka kyseinen kehonosan työstäminen vaikuttaa koko kehoosi, auttaa sinua seisomaan ryhdikkäämmin ja tukevammin ja kuinka liikeratasi luonnistuvat ja kasvavat. Mikä olisi parempaa sen parempaa, kuin työstää kehosi hyvinvointia ja potentiaalia samaan aikaan, kun opit tuntemaan itseäsi ja ihmisen anatomiaa.

 

AnatomyU sovellus

AnatomyU sovellus on tarkoitettu sertifikoituneille ohjaajille ja kouluttajille havainnointi tarkoituksiin ja ohjauksen tehokkuuden parantamiseksi. AnatomyU mahdollistaa hoitometodeihin syvästi tutustuneille ihmisille keskitetyn pohjan ja ohjeistusta harjoittelun parantamiseksi.