Mikä on Yamuna?

Yamuna Zake, hyvinvoinnin ja kehon parantamisen uranuurtaja on Yamuna hoito- ja itsehoitometodien kehittäjä ja oppiäiti. Oman yksilöllisen antaumuksensa ja elämän mittaisen tietotaidon pohjalta hän on luonut uniikin sarjan hoitometodeja, jotka korostavat hänen filosofiaansa kohden kehon terveyttä ja hyvinvointia. Tämä vaikuttava työn tulos on kasvanut globaaliksi brändiksi, jonka verkostoon kuuluu tänä päivänä yli 30 maata, yli 500 sertifioitunutta ohjaajaa ja maailmanlaajuinen koulutusjärjestelmä, jossa 3000 uutta ohjaajaa.

Yamuna uskoo, että oikeanlaisella harjoittelulla voi voimaannuttaa kaiken ikäisiä ihmisiä. Informatiivisen oppimisen, itseharjoittelun ja hoitojen avulla kykenemme ylläpitämään kehoamme. Yamunan uniikki lähestyminen opettaa ratkaisuja liikkuvuuteen ja liikeratoihin ilman kehoa rasittavaa vaikutusta hyödyntäen ensiluokkaisia kehonhuoltovälineitä, joista tunnetuimpia kehonhuoltopallot. Yamuna antaa sinulle työkalut harjoituksiisi ja mahdollisuuden kehittää itseäsi missä ikinä oletkin.

Tänä päivänä Yamuna on johtava voimavara hyvinvoinnin alalla työskenteleville opettajille, ohjaajille,  terapeuteille sekä tanssijoille ja urheilijoille. Niille, jotka ovat kiinnostuneita laajentamaan heidän ymmärrystään kehon hyvinvoinnista, kehityksestä ja kestävyydestä. Yamuna lisää ydin tietämystä ja ammattitaitoa hyvinvoinnista ja on mukaansa tempaava läpi laajan sertifikaatti ohjelman.

Yamuna metodien tehokkuuden täydentämiseksi brändi markkinoi ja myy opetusmateriaalia ja patentoituja Yamuna Body Rolling palloja koulutetuille opettajille, ohjaajille ja asiakkaille. Yamuna tarjoaa myös ylellisiä kosmetiikkatuotteita ja terapeuttisia öljyjä.

Yamuna elämäntapa brändi on kokonaisvaltainen lähestyminen kehon kestävyyteen ja kehittymiseen läpi elämän.

Yhdessä tuotteiden, oppimisen, harjoittelun ja hoitojen kanssa autamme sinua olemaan hyvinvoiva itsesi.