Haluatko Yamuna ohjaajaksi?

Liity osaksi kasvavaa ryhmää ihmisiä, jotka ovat valinneet Yamuna työn ja ohjaamisen parantaakseen ihmisten terveyttä, hyvinvointia, kivuttomuutta ja rajoittamatonta liikettä niin elämässä kuin kehoissa.

Kaikki Yamuna ohjaajakoulutukset on omistettu hyvinvoinnin ammattilaisten kouluttamiseen, jotka ovat halukkaita ohjaamaan ihmisiä ympärillään kohden vahvempaa itsetuntemusta ja parempaa hyvinvointia. Lisäämällä Yamuna koulutus aikaisempaan työkokemukseesi taitosi kehittyvät. Kaikki Yamuna harjoitukset ja ohjaukset on helppo liittää osaksi muita tarjoamiasi palveluita hyvinvoinnin asiantuntijana.

Kaikki Yamuna-koulutukset edistävät VARTALON HYVINVOINTIA JA KESTÄVYYTTÄ.

Yamuna koulutuksien ydin on auttaa ihmisiä tekemään terveellisiä kehoon kohdistuvia valintoja, jotka auttavat ennaltaehkäisemään vammoja sekä kehon rikkoutumisia, jotta kaikilla ihmisillä iästä riippumatta on mahdollisuus terveeseen ja vapaasti liikkuvaan kehoon. Kaikki sertifikaatit ja koulutukset painottavat anatomisesti korrektisti työskentelyä, kehon palauttamista ja synkronointia luonnollisiin asentoihin ja liikkeisiin. Sertifikaattijärjestelmä ja Yamuna-koulutukset seuraavat ohjenuoria:

  • Niveliin optimaalisen tilan luominen, jotta liikeradat ja liikkuvuus nivelissä lisääntyy.
  • Luun stimulointi
  • Traktiolla tilan luominen lihaksiin
  • Kehon rakenteen uudelleenjärjestely kehon toiminnan optimoimiseksi