Tietoa meistä

Tiedämme, että Yamuna tarjoaa ihmisille yhden parhaista tavoista ymmärtää, kehittää ja ylläpitää kehon luonnollista rakennetta. Kuten me, sinäkin voit jakaa Yamuna ohjaajana tietotaitojasi eteenpäin maailmalle ja auttaa ihmisiä.

Tutustu laajaan Yamuna brändiin ja sen tuotteisiin osoitteessa www.yamunausa.com

Alla tiivistämme hyvinvointifilosofiamme ja esittelemme lyhyesti Suomen kouluttajan ja Yamuna Master opettajan.

 

Pirre Lammi

Olen ollut liikunta-alalla 38 vuotta ja minulla on myös hoitoalan koulutus. Olen kokeillut useita kehoa vahvistavia ja avaavia metodeja. Nykyisin keskityn itsehoitomenetelmiin, joiden taustalla on tutkimus, vahva anatominen ja fasciaalinen tausta sekä kunnioitus kehoamme kohtaan, siten että se toimii kuten keho on luotu toimimaan. www.pirrelammi.fi.

Yamuna metodien koulutuksiin olen osallistunut eri puolilla Eurooppaa. Yamunan lisäksi tärkeitä kouluttajia, innostajia ja esikuvia ovat ollet Itävallan Moravia Naranjo ja Espanjan Elsa Rebollo. Jokaisen koulutuksen jälkeen on vahvistunut ajatus, että Yamunan itsehoitomenetelmien tulokset ovat uskomattomia ja metodit pitäisi olla jokaisen saatavilla. Suosittelelen koulutusta hyvinvointialan parissa toimiville ohjaajille, tanssijoille, pilates- ja joogaohjaajille, hierojille, terapeuteille, urheilujoille ja valmentajille sekä omasta kehostaan kiinnostuneille.

Toivotan sinut tervetulleeksi YamunaFinland koulutuksiin

MEIDÄN HYVINVOINTIFILOSOFIAMME

Yamuna uskoo, että oikeanlaisella harjoittelulla voi voimaannuttaa
kaiken ikäisiä ihmisiä. Informatiivisen oppimisen, hoitojen
ja itseharjoittelun avulla kykenemme ylläpitämään kehojamme.

Yamunan lähestyminen opettaa ratkaisuja liikkuvuuteen ja
liikeratoihin ilman kehoa rasittavaa vaikutusta ja antaa sinulle
työkalut tehdä harjoituksia ja kehittää itseäsi missä tahansa oletkin.
Yamuna on seuraava edelläkävijä mielien ja kehojen hyvinvoinnissa
ja voimaannuttamisessa.

KUKA ON YAMUNA?

Visiönääri ja Yamunan master opettaja.

Yamuna Zake on master opettaja ja keulakuva, kuka on omistanut elämänsä ymmärtääkseen, kuinka keho toimii ja auttaakseen muita luomaan positiivista muutosta heidän kehoissaan tavoilla, jotka hän on oppinut elämänsä aikana. Yamuna Zake on maailmankuulu auktoriteetti ja globaalin sertifikaatti harjoitusohjelman johtaja, joka ohjaa Yamunan lähestymistapaa kehon kehittymiseen ja kestävyyteen. Kokonaisvaltainen Yamunan koulutusohjelma sisältää laajan määrän eri tyyppisiä harjoituksia, hoitometodeja ja aputuotteita. Tänä päivänä, hän yhä jatkaa brändin ja toimintatapojen kehitystä kuin myös tuotekehittelyä hyvinvoinnin parantamiseksi. Hän elää visioitansa kauniista kehosta, joka on täydellisesti linjattu ja jolla on kaikki kapasiteetti vapaisiin ja vaivattomiin liikeratoihin. Hän on sitoutunut jakamaan muille, mitä se vaatii, jotta voi ymmärtää ja rakastaa kehoaan ja voida hyvin omassa kehossaan.