Yamunafinland Shop

Tutustu verkkokauppaan tästä

Välineet

Yamuna on käyttänyt vuosia kehitääkseen parhaat mahdolliset pallot työstämään anatomiaa yksityiskohtaisesti. Yamuna pallot ovat luotu seuraamalla Yamunalle tärkeitä arvoja. Pallot ovat tehty täsmällisyyteen, turvallisuuteen ja jotta palloista on mahdollisuus saada kaikki mahdollinen irti niin hyvinvoinnillisesti kuin myös opillisesti.

Pallo on vain pallo ilman kunnon koulutusta. Ellet ole sertifioitu YBR ohjaaja, niin isompien palloerien osto-oikeutta on rajoitettu vuositalolla.

Alla esittelemme nyt Yamuna Body Rolling koulutukseen liittyvät tuotteet ja Yamuna Foot Fitness
koulutuksiin liittyvät erikoispallot ja dvd:t.

 


KULTAINEN PALLO
Yamuna

Kultapallo

Kultapallo sopii aloittelijalle ja se on peruspallo, kun ihmiset haluavat tutustua YBR:iin. Siinä on pehmeämpi reuna ja enemmän joustoa, mutta se tukee silti kehon painoa.

Tätä palloa suosittelemme vatsan, rintakehän ja sivulinjojen avaukseen. Jos sinulla on osteoporoosi, fibromyalgia tai olet kuntoutumassa vammasta niin kultapallo sopii sinulle. Tämä pallo on tyhjennetty ja tarvitsee pumpun.


HELMIÄISPALLO
Yamuna

Helmipallo

Helmipallo on sama tarkoitus kuin kultapallolla, mutta se on pienempi, joten se uppoaa syvemmälle kudoksiin intensiivisempää kokemusta varten.

Pallo sopii hyvin myös pienille ja tiukoille alueille kuten kaulaan, kainaloon tai rintojen väliin. Sitä kutsutaan YBR Anywhere -palloksi, koska se sopii kaikkiin toimisto- ja matkarutiineihin. Tätä palloa suositellaan pituudeltaan alle 152 senttisille. Tämä pallo on tyhjennetty ja tarvitsee pumppua.

 

HOPEINEN PALLO
Yamuna

Hopeapallo

Kun on mukava tehdä YBR®-rutiineja kultapallolla, niin voit siirtyä tähän kovempaan ja tiheämpään palloon, joka työstää syvemmälle kudoksiin.

Hopeapallon avulla voit työskennellä yksittäisissä lihaksissa yksityiskohtaisemmin. Takaamme, että todella tunnet lihaksesi. Suosittelemme hopeapalloa jalan lihasten avaukseen ja mikäli selkäsi on kunnossa, niin myös selän lihaksiin. Emme suosittele aloittamaan tällä pallolla vatsan, rintakehän tai sivulinjojen avausta. Tämä pallo on tyhjennetty ja tarvitsee pumppua.


MUSTAT PALLOT
Yamuna

Mustat pallot

Mustat pallot ovat pienimmät kaikista YBR-palloista, mikä tekee n iistä myös erinomaiset matkapallot. Ne ovat seuraava askel kehittyä, kun olet tehnyt kaikki perusrutiinit.

Nämä pallot ovat suositeltavia jalkojen työskentelyyn, kireisiin paikkoihin ja selkärangan molemmin puolin. Niitä voidaan käyttää myös jooga-asentojen avustamiseen. Näitä palloja suositellaan erikoisteemoihin kuten lonkat, olkapäät, polvet ja nilkat. Nämä pallot vahingoittuvat, jos ne tyhjätään kokonaan.

 


YAMUNA FOOT SAVERS KIT
Yamuna

Yamuna Foot Savers setti

Kun voit helposti tehdä Foot Wakers -rutiinit, niin siirry Foot Saverseihin. Nämä muoviset puolipallot, pienemmät ja kovemmat, ovat voimakas työkalu jalkojen toiminnan parantamiseen ja varmistaa, että voit jalkasi toimivat missä iässä tahansa.

Foot saversit parantavat kävely, jalan linjausta ja lihasten tonusta, stimuloivat vyöhyketerapiapisteitä, vahvistavat jalankaaria, lisäävät liikelaajuutta ja stimuloivat ja avaavat pohkeiden, reiden, lantion ja alaselän lihaksia. Voit kirjaimellisesti työskennellä kehossasi aina päähän asti. Setti sisältää kaksi Foot Saversiä ja YBR Foot Fitness 2 DVD.

FOOT WAKERS® KIT
Yamuna

Yamuna Foot Wakers setti

Yamuna uskoo, että jalkamme ovat kehon perusta ja että Yamuna Foot Fitness on välttämätöntä kaikilla kuntoilutasoilla. Vahvista jalkasi ja vahvistat koko kehoa.

Tämä ohjelma antaa sinulle yksinkertaisia ennakoivia työkaluja ja ratkaisuja, joiden avulla voit lievittää kipua ja estää sitä. Kun jalat toimivat oikein, ne tarvitsevat vain 5-10 minuuttia päivässä pysyäkseen onnellisina ja terveinä.

Setti sisältää 2 Foot Wakersiä ja YBR Foot Fitness 1 DVD:n.

 

PUMPPU
Yamuna

Pumppu

Useimmat pallomme tulevat tyhjinä, joten tarvitset pumpun täyttääksesi niitä. Olemme erityisesti suunnitelleet pienen ja riittävän tehokkaan pumpun täyttämään PVC muovipalloja. Siinä on irrotettava neula, joten voit myös tyhjätä pallot.